- 4 dl laktózmentes natúr joghurt
- 1 rúd vanília kikapart magjai
- 2 evőkanál méz
- 1 nagyobb banán (kb 10 dkg.)
- 1 maroknyi dióbél
- juharszirup ízlés szerint
Elkészítés:
A dióbelet felaprítjuk és 2 evőkanálnyit elkeverünk a natúr joghurtban.
Hozzáadjuk a mézet és a vaníliarúd kikapart magjait is, összekeverjük, majd kis tálakba adagoljuk.
Banánszeleteket teszünk a tetejére, megszórjuk a maradék dióval és juharszirupot csorgatunk a tetejére.
Tipp: Ha a diót előző este száraz serpenyőben megpirítjuk, még finomabb lesz!
Elkészítési idő: 10 perc
Nehézségi fok: könnyű
Rohanós reggelekre hoztunk most egy gyors reggeli ötletet, amiben a krémes, vaníliás joghurt fantasztikusan finom feltétet kapott: banán, dió és juharszirup került a tetejére.
Ez egy vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag reggeli, próbálják ki Önök is hogy még jobban induljon a nap!