Laktózérzékenység, tejallergia, tejcukor érzékenység, laktózintolerancia.

Receptek laktózmentes étrendhez

Csokipuding fahéjas eperrel

Nyomtatás Nyomtatás

Fahéjas epres csokipudingHozzávalók 4 adag csokipudinghoz:
6 db ALPRO csokoládés desszert
20 dkg eper
2 evőkanál porcukor
1 evőkanál őrölt fahéj

Elkészítés:
Az epret megmossuk, kicsumázzuk és feldaraboljuk.
A porcukrot elkeverjük az őrölt fahéjjal.
Az eper ⅔ részét meghempergetjük a fahéjas porcukorban, a maradékot félretesszük.
A csokoládés desszerteket egy tálba öntjük, beleszórjuk a fahéjas epret és összeforgatjuk.
Poharakba adagoljuk és a tetejükre rászórjuk a maradék eperdarabokat.

Elkészítési idő: 15 perc

Mivel a csokipuding receptünk nem tartalmaz tejet, így tejfehérjementes, laktózmentes, tehát tejallergiások és laktózérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják!

Kategória:

ugrás az oldal tetejére