[1]Hozzávalók:
5 dkg tökmag
10 dkg napraforgómag
8 dkg kókuszreszelék
5 dkg szezámmag
5 dkg szeletelt mandula
10 dkg dióbél
10 dkg zabpehely
2 evőkanál méz
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra és sütőpapírral bélelünk ki egy közepes méretű tepsit / sütőtálat.
A dióbelet durvára vágjuk, majd a méz kivételével minden hozzávalót egy tálba mérünk. Összekeverjük és a keveréket a sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Meglocsoljuk a mézzel és kb. 40 percig sütjük, közben 2-3x átkeverjük, hogy mindenhol megpiruljon.
Ha kész, hűlni hagyjuk a granolát.
Magában, vagy növényi tejbe (mandulaital, mogyoróital, stb.) vagy laktózmentes tejbe áztatva fogyasztjuk.