[1]Nagyon egyszerű és könnyen elkészíthető édesség, most laktózmentes verzióban!
Hozzávalók 4 kisebb laktózmentes keksztekercshez:
30 dkg darált háztartási keksz
2 dl rizsital
10 dkg porcukor
2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
pár csepp rumaroma
A krémhez:
10 dkg ALPRO margarin
10 dkg porcukor
10 dkg kókuszreszelék
A darált kekszet, a rizsitalt, a porcukrot és a kakaóport egy tálba mérjük, pár csepp rumaromát adunk hozzá és kézzel összegyúrjuk.
Hűtőbe tesszük fél-1 órára. A krémhez a puha margarint kikeverjük a porcukorral és a kókuszreszelékkel.
A hűtőből elővesszük a tésztát, négy nagyjából egyenlő részre osztjuk.
Az egyik darabot kinyújtjuk (egyszerűbb, ha 2 folpack darab közé rakjuk és úgy nyújtjuk ki), megkenjük a kókuszos krém 1/4 részével és feltekerjük, majd ugyanígy járunk el a másik 3 darabbal is.
Tálalásig hűtőbe tesszük.