Laktózérzékenység, tejallergia, tejcukor érzékenység, laktózintolerancia.

Receptek laktózmentes étrendhez

Laktózmentes meggyes sütemény

Nyomtatás Nyomtatás

Laktózmentes meggyes sütemény, Alpro margarinnalHozzávalók:

12 dkg ALPRO szójamargarin
12 dkg ALPRO natúr Yofu (szója joghurt)
12 dkg cukor
2 db tojás
10 dkg búzaliszt
1 teáskanál sütőpor
12 dkg kókuszreszelék
1 bögre magozott meggybefőtt lecsepegtetve

A puha margarint kikeverjük a cukorral és a tojással, majd hozzáadjuk a natúr joghurtot és összekeverjük.
A lisztet elvegyítjük a sütőporral és a joghurtos keverékhez adjuk.
Átkeverjük, majd beleszórjuk a kókuszreszeléket és összekeverjük.
A tésztát közepes méretű, sütőpapírral bélelt tepsibe / 26 cm átmérőjű tortaformába egyengetjük és a tetejét sűrűn kirakjuk lecsepegtetett magozott meggybefőttel.
Enyhén belenyomkodjuk a szemeket a tésztába és 180 fokos sütőben kb. 25-30 percig sütjük.

Elkészítési idő: 40 perc

A laktózmentes meggyes sütemény természetesen nem csak tejcukor-érzékenyek fogyaszthatják!

Kategória:

WordPress › hiba

Súlyos hiba történt a webhelyünkön.

További információ a WordPress hibakeresésről.