- Laktózérzékenység, laktózintolerancia, tejcukor érzékenység, tejallergia - https://laktozerzekeny.hu -

Vegafasírt joghurtos mártogatóval

Vega fasírt magvakkal, laktózmentes joghurtos mártogatóval. [1]Hozzávalók 10-12 db fasírthoz:

A mártogatóhoz:

Elkészítés:

Elkészítési idő: 20 perc+sütés

Nehézségi szint: kezdő

Tápanyagtartalom 1 adagban:

10 adag készítésekor 12 adag készítésekor
Energia 952,4 kJ / 232,7 kcal 827,7 kJ / 197,7 kcal
Fehérje 8,5 g 7,1 g
Zsír 18,7 g 15,6 g
  amelyből telített zsírsavak 4,5 g 3,8 g
Szénhidrát 7,5 g 6,2 g
  amelyből cukrok 3,3 g 2,8 g
Rost 2,4 g 2,0 g

A  vegafsírt receptet lektorálta és a tápanyagszámítást elvégezte Nógrádi Katalin dietetikus [2] Nutricomp szoftverével [3].