- Laktózérzékenység, laktózintolerancia, tejcukor érzékenység, tejallergia - https://laktozerzekeny.hu -

Tejmentes vagy laktózmentes reggeli? Igen a BORN2BIO-ban!

Januárban nyitott a BORN2BIO ételintolerancia szaküzlet és kávézó [1], amelyről weboldalunk is beszámolt. Most már nem csak kávézni és bevásárolni lehet, be lehet ülni egy reggelire is:

laktózmentes reggeli born2bio [2]

Mostantól laktóz- és tejmentes reggelik a Born 2 Bio Organikus Kávézóban!

Sokszor a reggeli rohanás közepette nem jut időnk reggelizni. Ilyenkor általában bekapunk pár falat péksüteményt, vagy egy szendvicset útközben.  Sajnos, a  laktózérzékenyek és tejfehérje allergiások élete nem ilyen egyszerű. Kevés olyan hely van, ahol biztonságosan vásárolhatunk tej- laktózmentes reggelit. Mostantól a Born 2 Bio Organikus Kávézóban ezt megtehetjük.

A kávézó kínálata eddig is a laktózmentes és gluténmentes sütemények köré épült, így nem volt váratlan, hogy előbb-utóbb nyitnak a reggeli felé is. Gondos odafigyeléssel szerzik be a pékárut (a pékségről és az összetevőkről is szívesen tájékoztatnak bennünket) és mivel csak laktóz- és gluténmentes szendvicseket készítenek, így teljes biztonsággal fogyaszthatjuk azokat.

tejmentes reggeli born2bio [3]

Többféle szendvics variációval találkozhatunk melyek akár vegán verzióban is elérhetőek. A sós választékon felül megtalálható  többféle péksütemény és kérhetünk  akár bio szamócás-zabpelyhes joghurtot is.

gluténmentes reggeli born2bio [4]

Mindemellett a kávézóval egy légtérben található egy hatalmas bio bolt, ahol beszerezhetjük a nap további részében szükséges laktózmentes élelmiszereinket.

Villám játék! Nyertese: Teréz Fogarasi.