- Laktózérzékenység, laktózintolerancia, tejcukor érzékenység, tejallergia - https://laktozerzekeny.hu -

A TESCO bővítette mentes és bio termékválasztékát

Tesco sajtótájékoztató [1]A TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. sajtótájékoztatóján vettünk részt, amelynek a célja az volt, hogy a TESCO felhívja a vásárlók figyelmét arra a tényre, hogy eddig is széles laktózmentes, gluténmentes, diabetikus és bió termékválasztékát újabb 100 féle termékkel bővítette, így már több mint 500-féle speciális táplálkozási igényeknek megfelelő élelmiszert forgalmaz, amely az étel-intoleranciások, táplálékallergiások, cukorbetegek számára nélkülözhetetlen.

Az egészség az ember legfontosabb értéke, az egészséges életmód egyik alapköve pedig az egészséges táplálkozás amihez biztonságos, jó minőségű élelmiszer nélkülözhetetlen.

A speciális táplálkozási igényű élelmiszerek fogyasztása sok esetben tehát nem döntés kérdése, hanem egészségügyi szempontból egyszerűen nincs más lehetőség, tekintve, hogy ezek a betegségek egész életen át tartandó diétát igényelnek.

A TESCO üzletekben a májusi választék bővítést követően már több mint 500 speciális élelmiszer kapható, amelyből

termék.

A TESCO célja, hogy az egyre szélesebb körben keresett speciális élelmiszerek az ország bármely pontján, mindenki számára könnyen hozzáférhetőek legyenek, ráadásul úgy, hogy a kínálatban mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelő élelmiszert.

A termékek egyedi kihelyezést kaptak az áruházakon belül, így mindent egy helyen találhatnak meg az érdeklődők.

A termékek kiválasztásában segítséget nyújt az egyedi színkódolás is:

jelölése segít az egyes élelmiszertípusok megkülönböztetésében.

A sajtórendezvényen a TESCO által forgalmazott mentes és BIO termékekből készült finomságokkal várták az újságírókat.

Meg kell jegyeznünk, hogy nagyon ízletesek voltak amiket kóstoltuk.