- 3-4 db laktózmentes krémsajt
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- 2-3 teáskanál pirospaprika
- 1 kávéskanál őrölt kömény
- 1 evőkanál laktózmentes tejföl
Elkészítés:
- A vöröshagymát megtisztítjuk, majd apró kockákra vágjuk.
- A krémsajtot elkeverjük a tejföllel, majd hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát.
- Fűszerezzük a pirospaprikával és az őrölt köménnyel, majd keverjük simára és kész is!
+ ötlet:
- Pikánsabbá, ízesebbé tehetjük a körözöttet, ha édesnemes pirospaprika helyett csípős/ erős paprikát adunk a krémhez!
Elkészítési idő: 5 perc
Nehézségi szint: Kezdő
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
A receptet, és a fotót Dékei Zóra, dietetikus készítette és a www.laktozerzekeny.hu [2] oldal tulajdonosa jelenítette meg.
A recept szabadon felhasználható, de tovább adás, máshol történő megjelenítés esetén, az előző mondatot kötelező feltüntetni, a felsoroltak tulajdonjogát tiszteletben tartva!