A Pata Negra spanyol tapas bar Budapesten két helyszínen várja a spanyol ételek és a mediterrán hangulat rajongóit. Ha engeded, hogy magával ragadjon a hely hangulata és elvarázsoljanak az autentikus ízek, néhány perc alatt Spanyolországban érezheted magad. Változatos összeállítású tapasok, különleges sonkák, olívabogyók, sör, bor, és sherry – ezek várnak rád, ha velünk tartasz.

A finomságokról akkor sem kell lemondanod, ha tejallergiás vagy laktózérzékeny vagy, hiszen étlapukról 42 tejmentes és laktózmentes fogás közül választhatsz!

Laktózmentes étterem Budán

cím:

1023 Budapest, Frankel Leó út 55.

telefon: +36 1 215 56 16
+36-30/311-8690
e-mail: patanegrabuda@patanegra.hu
weboldal: www.patanegra.hu
facebook.com/PataNegraBudapest
nyitva tartás: Nyitva a hét minden napján: 11:00 – 24:00 -ig
megközelítés: Zsigmond tértől gyalog.

Mi az a tapas?

A tapas a spanyol gasztronómia sajátossága, és szinte bármi lehet: sonka, sajt, olívabogyó, hideg vagy meleg harapnivaló.

A spanyolok gyakran fogyasztják a kis falatkákat egy-egy pohár ital mellé esténként vacsora előtt, vagy akár vacsoraként. A tapasozásban nincs szabály, szabadon variálhatod az ízeket, és a legjobb, ha a melletted ülő tányérját is bevonod a kísérletezésbe.

Laktózmentes ételek a laktózintoleráns vendégek részére.

Tudjuk, hogy a laktózmentes diétát követők nehéz helyzetben vannak, ha étterembe mennek, de nem nálunk!

Étlapunkról 42 féle laktózmentes finomság közül választhatsz, ha Kálvin tér, vagy a budai Frankel Leó utca környékén éhezel meg.

Laktózmentes ételválasztékunkat itt találod honlapunkon.

cím:

1023 Budapest, Frankel Leó út 55.