Laktózérzékenység, tejallergia, tejcukor érzékenység, laktózintolerancia.

Receptek laktózmentes étrendhez

Partnereink

Nyomtatás Nyomtatás
 • Alpro

  Az ALPRO már 30 éve ismert, és elismert gyártója a szója alapú élelmiszereknek. 2012 eleje óta a szóján túl, egyéb növényi alapú termékekkel bővítette termékskáláját. Az első ilyen termékek a mandula ital, a rizs ital, a mogyoró ital valamint a zabital.
  Tovább »

 • Laktóz-intolerancia vizsgálat és tejallergia szűrés.

  Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy tej vagy tejtermék fogyasztás után jelentkező kellemetlen emésztési tüneteinek okozója a laktóz-intolerancia esetleg tejallergia, érdemes gasztroenterológus szakorvoshoz fordulni tanácsért illetve elvégeztetni egy laktózérzékenység vizsgálatot. Amennyiben kiderül, hogy Ön  esetleg laktózérzékeny, nem kell kétségbe esnie, hiszen speciális diétával teljesen tünetmentesen, teljes életet élhet.
  Nézz meg a térképen, hogy hol végeznek Önhöz a legközelebb laktóz-intolerancia tesztet!
  Tovább »

 • Cukrászdák ahol laktózmentes sütemények kaphatóak

  Hol kaphatóak laktózmentes sütemények? Hol vesznek fel laktózmentes tortarendelést? Az aloldalon térképen keresheti meg az Önhöz legközelebbi cukrászdát, ahol laktózmentes diétába illeszthető édességeket is készítenek.
  Tovább »

 • Laktózmentes termékeket árusító üzletek, BIO boltok

  Sok üzlet választékában megtalálhatóak ugyan laktózmentes termékek, de mivel számukra a laktózérzékenyek csak a kisebbséget jelentik, a laktózmentes termék választék szűkös, előfordul, hogy a termékek a polcokon éppen nincsenek kirakva, mert elfogytak, ezért érdemes néha a speciális étel intoleranciásokra, táplálék allergiásokra szakosodott BIO boltokba is ellátogatni.
  Tovább »

 • Laktózmentes térkép

  A teljes térképen az összes olyan - nálunk regisztrált - szolgáltatót megtalálhatja kategorizálva, akik kiemelt figyelmet fordítanak a laktózérzékenyekre, mert laktózmente termékeket árulnak, laktóz-intolerancia vizsgálatot végeznek, laktózmentes süteményeket is kínálnak a cukrászdájukban stb.
  Tovább »

 • Laktózmentes éttermek

  Laktózérzékeny ismerősét szeretné meghívni egy étterembe, válasszon egy olyan helyet, ahol odafigyelnek a laktózérzékeny vendégek igényeire is és vannak laktózmentes, tejmentes ételek is. Térképünkön összegyűjtöttünk néhány laktózmentes éttermet.
  Tovább »

 • Fragola fagylaltozók, ahol laktózmentes fagyi is kapható

  Fragola fagylaltozókban kézműves fagyik és különleges ízválaszték, cukormentes, gluténmentes és laktózmentes fagylaltok várják folyamatosan megújuló ízválasztékkal fagylaltok szerelmeseit.
  Tovább »

 • Laktózmentes fagylaltozók

  Egyre több fagyizó és cukrászda gondol a laktózintoleranciásokra. Számos helyen lehet már laktózmentes fagylaltot kapni. Laktózmentes fagyizók térképe.
  Tovább »

ugrás az oldal tetejére