A glutén-, és laktózmentes táplálkozás okai és jellemzői napjainkban a hazai népesség körében
NyomtatásKedves Olvasóink!
Borsos Emese a győri Széchenyi István Egyetem turizmus-vendéglátás alapszakos hallgatója fordult hozzánk azzal a kéréssel, hogy szakdolgozatához, amelynek a témája A glutén-, és laktózmentes táplálkozás okai és jellemzői napjainkban a hazai népesség körében – segítsünk egy kérdőív kitöltésével.
Az egyetem igazolása ITT megtekinthető.
Ennyi bevezető után, kérem amennyiben van néhány perce, töltse ki a kérdőívet Ön is, amely anonim és természeten önkéntes jellegű.
Az együttműködését köszönjük.
Azon kedves főiskolai, egyetemi hallgatók, akik hasonló kéréssel fordulnának hozzánk, kérem, hogy e-mailben tegyék meg és a kéréshez csatolják egyúttal a tanintézményük igazolását. Annak hiányában nem tudunk foglalkozni az ilyen jellegű megkeresésekkel.
2021.03.01
laktózérzékeny.hu
szerkesztősége