Laktózérzékenység, tejallergia, tejcukor érzékenység, laktózintolerancia.

Receptek laktózmentes étrendhez

A glutén-, és laktózmentes táplálkozás okai és jellemzői napjainkban a hazai népesség körében

Nyomtatás Nyomtatás

Kedves Olvasóink!

Borsos Emese a győri Széchenyi István Egyetem turizmus-vendéglátás alapszakos hallgatója fordult hozzánk azzal a kéréssel, hogy szakdolgozatához, amelynek a témája A glutén-, és laktózmentes táplálkozás okai és jellemzői napjainkban a hazai népesség körében  – segítsünk egy kérdőív kitöltésével.

Az egyetem igazolása ITT megtekinthető.

Ennyi bevezető után, kérem amennyiben van néhány perce, töltse ki a kérdőívet Ön is, amely anonim és természeten önkéntes jellegű.

Kérdőív kitöltése ITT.

Az együttműködését köszönjük.

Azon kedves főiskolai, egyetemi hallgatók, akik hasonló kéréssel fordulnának hozzánk, kérem, hogy e-mailben tegyék meg és a kéréshez csatolják egyúttal a tanintézményük igazolását. Annak hiányában nem tudunk foglalkozni az ilyen jellegű megkeresésekkel.

2021.03.01

laktózérzékeny.hu
szerkesztősége


ugrás az oldal tetejére