Laktózmentes termékek a vendéglátásban és a szállodaiparban

Kedves Olvasóink!
Molnár Kinga a BGF végzős hallgatója fordult hozzánk azzal a kéréssel, hogy
Laktózmentes termékek a vendéglátásban és a szállodaiparban
témájú szakdolgozatának megírásához segítséget kérjen laktózérzékenyektől egy kérdőív kitöltésében.
A kérdőív hátteréről a főiskolától igazolását kértük a meghirdetés előtt, amely megtekinthető.
Ennyi bevezető után, kérem amennyiben van néhány perce, kérjük töltse ki a kérdőívet Ön is, amely anonim és természeten önkéntes jellegű.
Kétféle kérdőív készült, az egyik az érintettek részére és egy másik azok részére akik személyesen nem laktózérzékenyek:
Az együttműködését köszönjük.
Azon kedves főiskolai, egyetemi hallgatók, akik hasonló kéréssel fordulnának hozzánk, kérem, hogy e-mailben tegyék meg és a kéréshez csatolják egyúttal a tanintézményük igazolását. Annak hiányában nem tudunk foglalkozni az ilyen jellegű megkeresésekkel.
2015. november 4.
laktózérzékeny.hu
szerkesztősége