Laktózérzékenység, tejallergia, tejcukor érzékenység, laktózintolerancia.

Receptek laktózmentes étrendhez

Kérdőív – élelmiszerjelölés szerepe a táplálékallergiás fogyasztók élelmiszerválasztásában

Nyomtatás Nyomtatás

Kedves Olvasóink!

Kiss Ildikó a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, Táplálkozástudományi Msc. képzése keretein belül készíti diplomamunkáját melynek témája az élelmiszerjelölés szerepének vizsgálata a táplálékallergiás fogyasztók tájékozott és biztonságos élelmiszerválasztásában, a húskészítmények jelölésén keresztül.

Ildikó megkérte szerkesztőségünket, hogy osszuk meg a kérdőívét annak érdekében, hogy minél többen kitöltsék azt.
Mint ahogy eddig is, most is főiskolától igazolását kértük a meghirdetés előtt, amely ITT  megtekinthető.

Ennyi bevezető után, kérem amennyiben van néhány perce, töltse ki a kérdőívet Ön is, amely anonim és természeten önkéntes jellegű.

Kérdőív kitöltése:

kérdőíves kutatás

Az együttműködését köszönjük.

Azon kedves főiskolai, egyetemi hallgatók, akik hasonló kéréssel fordulnának hozzánk, kérem, hogy e-mailben tegyék meg és a kéréshez csatolják egyúttal a tanintézményük igazolását. Annak hiányában nem tudunk foglalkozni az ilyen jellegű megkeresésekkel.

2016. február 23.

laktózérzékeny.hu
szerkesztősége



Kapcsolódó bejegyzések:

Laktózérzékenyként az élelmiszerről információt kell szereznem!
Laktózérzékenyként az élelmiszerről információt kell szereznem!

Nem egyszerű az ételintoleranciások és táplálék-allergiások élete, hiszen az élelmiszerek jelölése sokszor nem tartalmazza a számukra fontos információkat. De 2014....


ugrás az oldal tetejére