Laktózérzékenység, tejallergia, tejcukor érzékenység, laktózintolerancia.

Receptek laktózmentes étrendhez

Most nyerhet a laktózmentes Camping sajtokkal – sajttenger nyereményjátékban

Nyomtatás Nyomtatás

Az ERU Hungária Sajtgyártó Kft.juttatott el szerkesztőségünkbe egy sajtóközleményt.
Úgy gondoltuk, hogy az értékes nyeremények miatt és mert a laktózmentes változatok is részt vesznek a játékban, talán érdekesnek találják a hírt, ezért közöljük.

Laktózmentes Camping sajt is részt vesz a sajttenger akcióban

A Camping sajt az idei évben is nagyszabású, országos nyereményjátékot szervez hűséges vásárlóinak és új fogyasztóinak egyaránt. 2014. október 1. és november 30. között, aki egyszerre két darab bármilyen Camping sajtot vásárol, és feltölti vásárlásának adatait a www.sajttenger.hu oldalra, garantált kedvezményes kupont tölthet le, illetve megnyerheti a napi és heti nyeremények egyikét. Naponta 3 db összecsukható bevásárlókosár, hetente pedig egy Apple iPad mini kerül kisorsolásra. A napi és heti nyertesek kiválasztása ún. “nyerő perces” sorsolással történik. Aki két vásárlás adatait tölti fel, az a fődíj sorsolásán is részt vesz.

A főnyeremény 1.000.000 Ft bankkártyán!

A közkedvelt  márka ez évben tovább bővítette kínálatát; új, kiváló minőségű tégelyes Camping sajtkrémek kerültek a polcokra 125 és 200g-os kiszerelésben. A modern, elegáns csomagolás könnyedén visszazárható, így a hétköznapokban is praktikusan használható. Az új tégelyes sajtkrémek a népszerű Natúr, Füstölt sajtos, Zöldfűszeres és Laktózmentes változatban kaphatóak, ez utóbbi azok örömére, akik laktóz-érzékenységgel küzdenek.  Ez a sajtkrém-család széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően minden generáció kedvence lehet.

A Camping sajt természetesen emellett  örökké hűséges marad  múltjához, gyermek- és fiatalkorunk élményeihez, így a boltokban továbbra is kaphatóak a Camping termékek  a klasszikus tömlős, kördobozos és lapkasajt változatban, számos hagyományos és különleges ízesítésben.

A Sparban a Camping sajtok akciósak 10.09-15, a laktózmentes változatok is!

laktózmentes Camping sajt akció SPAR

 Kapcsolódó bejegyzések:

Laktózmentes termék akciók 2014 októberben kezdődőek
Laktózmentes termék akciók 2014 októberben kezdődőek

2014 októberében kezdődő laktózmentes termék akciók, tejmentes termékek, laktózmentes élelmiszerek akciói a nagy hálózatok üzletiben.

Új termékcsaláddal bővül a Camping sajt márka
Új termékcsaláddal bővül a Camping sajt márka

Az új Camping sajt család a laktózmentes változat mellett, natúr, füstölt sajtos, zöld-fűszeres és érhető el - hamarosan az üzletekben. ...

,
ugrás az oldal tetejére