Miért jó a tofu? (x)
NyomtatásSzójabab
A keleti konyha által több ezer éve ismert és használt szójabab előnye, hogy ez a hüvelyes növény az élethez szükséges tápanyagokat gazdagon tartalmazza. Magas értékű fehérjékkel, esszenciális zsírsavakkal, kiváló vitaminokkal, ásványi anyagokkal, lecitinnel és rostokban gazdag anyagokkal gazdagítja étkezésünket.
Tofu
A „szójatej”, sajtkészítési eljárással történő feldolgozásából nyert túrót vagy sajtot nevezzük tofunak.
Aromája semleges, nincs is saját íze, így szinte mindenhez fel lehet használni.
Alacsony rosttartalmú, így könnyen emészthető.
A szójában létfontosságú fehérjék (45%), vitaminok (B- és E-vitamin, folsav), ásványi anyagok (pl. kalcium, magnézium, nátrium), nyomelemek (vas, cink, szelén, réz) találhatók.
Emellett a szója esszenciális aminosavakat, illetve lecitint és fitoösztrogént tartalmaz.
Tofu termékeinket ajánljuk dietetikussal egyeztetve, laktóz-érzékenyeknek, tejfehérje allergiásoknak, gluténérzékenyeknek, diabéteszeseknek, fogyókúrázóknak, testépítőknek és mindenkinek, aki be szeretné illeszteni az egészséges táplálkozásba.
Toffini tofu termékeink
|
|
A biotofu termékcsalád a hagyományos tofu értékei mellett magában hordozza a biotermékek természetességét, vegyszer-maradvány mentességét, melyet a Biokontroll Hungária Nonprofit Kht. szigorú ellenőrzései garantálnak.
A termékek gyártója:
Naszályt Zrt.
2600 Vác, Deákvári fasor 10.
Központi telefon: +36 27 518 170
Bővebb információ: www.naszalytej.hu
Kapcsolódó receptek:
Újhagymás-tofus muffin – laktózmentes
Kreatív tofu kreáció. Gyorsan elkészíthető laktózmentes recept.
Brokkolis-tofus penne
Gyorsan elkészíthető laktózmentes recept. Próbálja ki Ön is a receptünket, amelyhez Toffini tofut használtunk fel.