Laktózérzékenység, tejallergia, tejcukor érzékenység, laktózintolerancia.

Receptek laktózmentes étrendhez

Laktózérzékeny.hu hírösszefoglaló 2014.április

Nyomtatás Nyomtatás
Laktózérzékeny.hu hírösszefoglalója.

hírösszefoglaló

Az utóbbi hónapban elég sok fejlesztés történ a laktózérzékeny.hu weboldalon, amelyekről szeretnénk Önöket tájékoztatni.

2014. áprilisi hírösszefoglaló

 • Új partnerek a laktózérzékeny térképünkön

  • Sokan érdeklődnek, arról, hogy hol lehetséges laktóz-intolerancia vizsgálatot végeztetni.

   Örömmel számolunk be róla, hogy több új partner is felkerült a térképünkre.
   A Synlab labordiagnosztikai hálózattal országos lefedettségű, most már vidéken Pécsett és Egerben is van mód laktózérzékenység vizsgálatot elvégeztetni.

   Korábban már hírt adtunk róla hogy igénybe vehető weboldalunkon az orvos válaszol rovat. Már többen tettek is fel kérdéseket, amelyek a legjobb tudásunk szerint meg is válaszoltunk, szükség esetén más szakértők bevonásával.  Itt Ön is felteheti a laktóz-intoleranciával, tejallergiával kapcsolatos késéseit, amelyet dietetikus vagy gasztroenterológus szakértőnk válaszol meg a kérdés témájától függően.
  • A Táplálékallergia Centrum szintén országos bolthálózat került fel a térképre.

   Laktózmentes termékeket mellett gluténmentes, tojásmentes, szójamentes, diabetikus termékeket árusító üzletekkel. Sőt nem csak laktózmentes termékek kaphatóak, hanem több üzlet helyben készít friss péksüteményeket, budapesti üzletük galériájában cukrászda és szendvicsbár is található.

 • Új szolgáltatást indítottunk: újságos kereskedelmi akciók bejelentése

  Laktózemnetes termékakció bejelentéseNem mindegy, hogy mikor és hol vásároljuk meg a tejmentes- laktózmentes termékeket vagy tejhelyettesítőket. A termékek nem olcsóak, de időről időre akciókat hirdetnek meg az országos üzlethálózatok, amikor sokszor nagyon kedvező feltételekkel pl. 20% kedvezménnyel, vagy kibővített termékválasztékkal várják a laktózérzékeny, tejallergiás vásárlókat. Ezeket az akciókat akciós újságban és az Interneten is meghirdetik, de sajnos szerkesztőségünk nem minden esetben értesül ezekről időben.
  Miután ez sokakat érdeklő – közérdekű – információ, úgy gondoltuk, hogy bárki aki ilyen akcióval találkozik egyszerűen bejelentheti nálunk, amelyet hetente maximum 2 alkalommal összegezve weboldalunk hírei között megjelenítünk.

 • Sok új recepttel bővült laktózmentes receptgyűjteményünk.

  Laktózmentes levesek és klasszikus receptek laktózmentesen új kategóriát kaptak.
  

  Kapcsolódó receptek:

  Császármorzsa laktózmentesen
  Császármorzsa laktózmentesen

  A császármorzsa igazi magyar-osztrák édesség, ami a boldog békeidőket idézi. Az egyszerű édesség Ferenc József kedvence volt, innen is kapta...

  Kukorica krémleves tofukockákkal - laktózmentes recept
  Kukorica krémleves tofukockákkal – laktózmentes recept

  Kiválóan illik a füstölt tofu leveshez is. Kukorica krémleves laktózmentes változatban. Laktózmentes tejföllel ízesítve.

 • FIGYELEM! Május = adóbevallás

  Ön igénybe veszi a laktózérzékenyek személyi adókedvezményét?

 • Kisorsoltuk az első kvízjátékunk nyerteseit

  Gratulálunk a nyerteseknek! A nyertesek a nyereményeket a Táplálékallergia Centrum általuk kiválasztott üzletében vehetik át.
  A pontos időpontról, hogy mikortól, e-mail értesítést küldünk számukra.

  Érdemes folyamatosan követni a híreinket, cikkeinket, hiszen a kvíz kérdéseket azokból állítjuk össze!Kapcsolódó bejegyzések:

Ön igénybe veszi az alanyi jogon járó személyi adókedvezményt?
Ön igénybe veszi az alanyi jogon járó személyi adókedvezményt?

Az összevont adóalap adóját csökkenti a súlyosan fogyatékos magánszemélynél az erről szóló igazolás alapján a fogyatékos állapot kezdő napjának hónapjától...

laktóz-intolerancia vizsgálat
laktóz-intolerancia vizsgálat

A laktóz-intolerancia vizsgálat történhet szájnyálkahártya törlet vizsgálattal vagy vérvétellel. A genetikai vizsgálat eredménye 100%-os. Ha a vizsgákat alapján valaki laktóz-toleráns,...

, , ,
ugrás az oldal tetejére